Witcher 3 çok sıkıcı

Oyunda haritayı gezip detaylı oynarsan oyun +150 saat ve oyun ilk 2 saatinde sarmazsa senin damak tadına uymuyordur. Ben defalarca bitirdim ve her seferinde farklı tatlar aldım.
 
Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?

Öğrenme aşaması bende de böyle olmuştu hatta ilk 3-4 saat oynayıp bırakmıştım. Ancak birkaç hafta sonra yeniden başladım ve bağımlılık yaptı günlerce önünden kalkamadım. Benden tavsiye hemen bırakma, bir süre sonra yani genel olarak oyunu kavradıktan sonra çok beğeneceksin.
 
Oyunun en başta öğrenme kısımları biraz teferruatlı olduğu için sıkabilir. Ama oyunun hikayesini takip ettikçe acayip zevkli oyun yeteneğini ve bilgisini geliştirip öyle kavgalara girmek ayrı bir zevk.
 
Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?

Dostum o dusunceyi hemen aklindan cikariyorsun :D Witcher 3 mukemmel bir oyundur. Oynanisi cok doyurucudur. DLC'leri ile beraber almissindir diye varsayiyorum. Bir oyuna nasıl DLC eklenilebileceginin en iyi orneklerinden birisidir Witcher3. Hikaye desen o da harika cunku ana gorevler hatta yan gorevlerde bile hikayeyi sen belirliyorsun. Arada sirf manzarasi icin oyunu bitirip girenler bile var. Benim dusuncem bu tur oyunlarda ilk baslangicta alisma sureci olur neyin ne oldugunu anlamak biraz yeni nesil oyunculari sıkabilir. Baslarda ben de zorlanmistim yahu neden bir suru şey var falan diye ama sonra bayildim resmen. Oyunu bitirdikten sonra lvlimi ve envanterimi koruyup tekrar baslayinca daha da iyi oluyor.
 
İlk başlarda biraz sıkar ama 1,5 saat falan oynarsan ve yan görevleri yaparsan çok eğlenceli olur oyun hiç sıkıcı değil.
 
Geçenlerde almıştım indirdim dün bugün girdim ama çok sıkıcı geldi.
Oyun acaba ilk başta böyle mi oluyor?

Ne çok sıkıcı geldi mesela? Oyun ilerledikçe dünyası daha da açılıyor ama ak bostan haritasında da sıkıldığımı hatırlamıyorum. Oyunu şu an 3.defa oynuyorum ara sıra yükleyip ilerletirim hikayeyi ng+ ta 73 seviye karakterim var 210 saatlik oynayışımda. Ayrıca satın almadan önce de korsan olarak 50 saat oynayıp ana hikayeyi bitirmiştim yani toplam 260 saat falan oynamışım. Gwent oynamak ve Gwent'le alakalı görev dizileri, etkinlikler diğer görevlerden daha eğlenceli olabiliyor. Sevmemenin sebebi alışma sürecini atlatamamandır büyük ihtimalle biraz daha devam edebilirsen çok seveceğini düşünüyorum.
 
Kardeşim oyun ciri yi aramakla olmuyor sadece yan görevler en az ana konu kadar ilgi çekici ve aksiyonlu biraz sabredip ilk iki saati tamamen oynaman gerek blood and wine dlc si süper ötesi ama önce oyunu bitirmeni tavsiye ederim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı