20 gün içinde 15-20 kilo vermek

Patrixcs

Kilopat
Katılım
17 Mayıs 2018
Mesajlar
8.685
Makaleler
5
Çözümler
11
Yer
Marsilya
Şimdi aklımda şöyle bir fikir var. Her gün sabah ve akşam spor yaparak zayıflama gibi bir şey düşünüyorum. Günde 2 öğün yemek yemeği düşünüyorum. 2 günde bir ara öğün ile birlikte.

Programı şu şekilde planladım.

  • Sabah koşu/antrenman
  • Öğlen yürüyüş.
  • Akşam egzersiz.

Yemek olarak sabah salata gibi hafif yemekler aynı şekilde akşamda. Şu an 98 kilo, 1.72 boyundayım. 80 civarına düşebilirsem bile yeterli.
 
Çok kötü bir plan. En az 6 aya yayın. Diyet yapmayın, sağlıklı beslenin. Gün içinde aktif olun, bütün gün spor yapmayın. Sadece sebze vs. yemeyin, hayatınızı zindan edersiniz. Kalori açığı oluşturduğunuz anda kilo vermeye başlarsınız. Bunun yanında ağırlık antrenmanı yapsanız yeter. O da sarkıklar oluşmasın ve kas kaybı olmasın diye.
 
Ben olsam çekinmeden uygularım ama size tavsiye etmiyorum. Kendi hayatımı önemsemiyorum ama tavsiye verirken daha dikkatli olmak zorundayım.

Doktora görünmeden kafanıza göre diyet uygulamayın hele ki böyle kısa sürede çok kilo vermeyi düşündüğünüz bir diyeti.
 
Diş çektirdiğimde bir haftada 5-6 kilo vermiştim. Her hafta diş çektirirsen olur gibi.
Hızlı değil sağlıklı şekilde kilo ver. Az kalori alıp çok kalori yakarsan hem halsiz kalırsın hem de bu düzeni bıraktığında vücudun ciddi anlamda depolama yaparak hızlı kilo alır.
 
Hocam kilo vermek bu kadar ani ve aceleci olamaz. Sağlıklı şekilde vermezseniz vücüdünüz zarar görebilir. Bir diyetisyene bu durumu anlatıp danışın ve ona göre haraket edin.
 
Benim de geçen böyle bir fikir gelmişti aklıma ama gerçekten sonra düzenli beslenmeye geçmezsem verdiğim kiloyu hızlı yolla alacağımdan ufak kalori açıkları uyguladım 1.75 82 kiloyum 80'nin altına düşmek hedefim sende böyle az kilolar olarak tut hedefini motivasyon olur.
 

Geri
Yukarı