10 günlük su diyeti

Bu diyetin işe yaradığını gösterir :D Kişinin iradesine bağlı diyet sonrası. Yoksa aşırı sağlıklı bir şekilde kilo verip, üzerine dehşet bir vücut yapan biri baklavaları yemeye başlayınca tabii diğer baklavalarda gider :D

Hocam kalori almadığından dolayı vücut bir nevi survival moda geçiyor gibi düşünebilirsiniz. Vücuttan su çekilir ve kaslarda katabolizm oluşur. Vücut dışarıdan enerji alamadığı için kaslardaki proteini çeker ve enerji olarak kullanır hatta ilk önce BCAA aminoasit grubu çekilir bunlar da doğal olarak vücutta küçülme genelde de yüz hatlarında keskinleşme yaratır. Tabii ki böyle bir durumda yağ da yakarsınız fakat yaktığınız yağın yanında kas da kaybedersiniz. Bu diyeti uzun süre uygulamanız organlarınıza kalıcı hasar verebileceği gibi doğrudan ölümünüze de düşük bir ihtimal de olsa yol açabilir. Böyle saçmalıklar yerine doğru bir kalori açığı oluşturmak ve ağırlık antrenmanı ile destekleyerek hem yağ yakmak hem de kasları korumak-hatta ilk aşamalarda az da olsa kas kütlesi koymak- hem sizi sağlığınızdan etmeyecektir hem de daha estetik görünmenizi sağlayacaktır. Detoks olayı ise tamamen palavra eğer vücudunuz toksinlerden arınsın falan filan düşünüyorsanız lifli yiyecekler tüketin, bolca su için böylece sindirim sisteminize destek olup vücudunuzdaki zararlı maddelerden kurtulabilirsiniz. Biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
@Zleh bir yemekte 14000 kalori alma imkanı olmadığına göre muhtemelen su olarak alıp vercektir. Rahatlıkla da ana sorun sağlık burda kilo alıp vermeden çok.
Evet haklısınız, zaten 14000 kalori alamaz insan bir yemekte ancak, ben kendim görmüştüm sağlıksız kilo verdiğim zaman sabah pek bir şey yemeyip akşam yemek yiyordum yani normal beslenmeye başlamıştım kilom 82'den 84'ü görmüştü 1 gün içerisindeki değişim işte, sonra bir anda uçtu kilo, uzun lafın kısası 1 ayda 8 kilodan fazla veriliyorsa ve spor yapılmayıp çok az yemek yeyip veriliyorsa bu kilo kesinlikle sorgulanmalı.

Neyse konu baya konuşuldu,tartışıldı acaba yine de konu sahibi bu diyeti deneyecek mi merak ediyorum.
Konu sahibi kafasına koymuş yapacak bu diyeti.

Böyle bir saçma diyeti kim buldu bilmiyorum ama eline sağlık diyorum onun için. Su orucu yapmak yerine sabah aç karnına yürüyüşe çık, sonrasında da biraz et ye dâhâ mantıklı.

Hocam test diyetleri yaptım 1 ay boyunca.
Dostum test etmiş olman hiçbir şeyi değiştirmez. Vücudunu 10 gün boyunca besinsiz bırakacağını söylüyorsun, bu da yetmezmiş gibi bir de spor yapacağını ekliyorsun. Hayırdır yaşamayı mı sevmiyorsun? Düşüp bayılırsın yapma böyle şeyler.

Dostum test etmiş olman hiçbir şeyi değiştirmez. Vücudunu 10 gün boyunca besinsiz bırakacağını söylüyorsun, bu da yetmezmiş gibi bir de spor yapacağını ekliyorsun. Hayırdır yaşamayı mı sevmiyorsun? Düşüp bayılırsın yapma böyle şeyler.

Hocam herkesin yaşadığı şeyler kendine göre ağır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı