Cyberpunk 2077'yi kimler sevdi?

Steam'de 116 saat oynama süresi ile bitirmişim oyunu, bütün görevler ve NCPD olayları dahil yani her şeyiyle. Keşke bitmese de devam etse. Oyunu çok sevdim özellikle hikayesi ve atmosferi. Oyunda anlatıldığı kadar bug ile karşılaşmadım, bazı buglar oluyordu fakat oynanışı ve oyun zevkimi bozacak hiç bir bug yaşamadım. Oyunu oynamayan bir çok oyuncu kötü yorumlar yüzünden başlamadı bile ama bence oyun iyi ve hikaye olarak mükemmel. Son olarak oyunu ilk çıktığı zaman bitirdiğim için son gelen güncellemeler hakkında bir fikrim yok ve ileride umarım optimizasyon düzeltmesi ve yeni görevler ile birlikte çok daha keyifli hale gelecektir.
 
Ben oldukça keyifle oynadım. Ama ana senaryo kısa kalmış, biraz daha uzun olsaydı daha da çok beğenebilirdim. Bu haliyle bile favori oyunlarım arasında ilk 15'e girebilir.
Aslında ana senaryo çok daha uzundu karakter hikayeleri ana hikayeye dahildi.
Sonra kesip atmışlar yan görev olarak sunmuşlar. Bunun sebebide W3'de ana hikaye bitirilme oranı çok düşükmüş.
 
Gayet güzel oyundu. Ancak ben bir RPG oyununda her zaman karakter yaratmaktansa ya da boş bir karakterle oynamaktansa bir karakterin hikayesini oynamayı tercih ederim. İki defa bitirdikten sonra Cyberpunk daha beni sarmadı. Ama hala Witcher 3'ü oynuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı