Çok oldu, uzun yolda karşıdan gelen otobüsün altında kalacaktık az daha, 5-6 metreyle kurtardık.
4 yaşındayken 2 metrelik havuza atlamışlığım var, yüzme filan bilmiyorum, derin olduğunu da bilmiyordum abinin birinin atlayıp beni kurtarmaya gelişi, o dibe doğru yüzüşü vs unutulmaz
En ilgincini anlatayım, liseye başladığım sene asansörle düşmüştük.
Şöyle oldu 3 arkadaş binanın 13.katından bindik asansöre, 9.katta 3 tane teyze bindi, 2 çocuk vardı yanlarında 1 tane de bebek vardı, asansör 4 kişilik bu arada, biz olduk 9 kişi. Biz inelim bari ya dedik o arada kapı kapandı. En arkada ben vardım asansörün hızlı indiğini hissettim noluyor dedim, biri " ay düşüyoz eaaeağaay" dedi teyzeler başladı bağırmaya, asansör bizi çekememiş serbest bırakmış. Gittikçe hızlanıyordu ve sallanıyordu şehadet getirdim, ışıklar gitti ve inanılmaz bir sarsıntıyla 2-3 hamlede durduk, güvenlik halatı denilen birşey varmış o kurtarmış hepimizi. neyse 0'a iniyorduk ama asansör -1'in de altında durmuş, yarım metre bir açıklık var -1.kat ile aramızda. Anahtarlar -1'in kapısına vuruyoruz duyan yok, içerde herkes nefes nefese biri bağırıyor biri ağlıyor diğeri bebeğim nolacak vs teyzeler iptal. Bayağı bir bekledik kapıcı geldi, asansör kapılarının anahtarı oluyormuş L şeklinde onu taktı çat diye bir ses geldi kapıcı aha dedi anahtar kırıldı, teyzeler gene başladı feryat etmeye ağlıyorlar resmen. Bekleyin yan siteden alacam dedi, gene biraz bekledik sonra kapıyı açtılar. Ben zaten en arkadaydım ama 2 arkadaşımı arkaya ittirdiler kendileri çıktılar önce, biz en son çıktık... O gün bu gündür asansöre 1 kişi bile fazla olsa binmem.