Hiç ölümden döndünüz mü?

Hocam ben 7 yaşında oldum nasıl oldu bilmiyorum ama tek hatırladığım annemin doktora doktor bey oğlum önce Allah'a sonra size emanet demişti.

Ben 3.5 yaşında oldum. Doktorların beni annemin kollarından aldığını hatırlıyorum ve saģ bòbreğimin oradan 0.5 Cm'lik bir taş çıkmıştı.
Hala dikiş izi var.
 
Benzinlikten çıkıp eve geçiyordum. O sırada U çekip direk caddeye çıkacaktım. Tam o sırada muhtemelen alkollü bir sürücü üstüme çıkıyordu yokuş aşağı iken. Ben hızlanıp el frenine asıldım ve aracın yarım çap arkası kaydı. Öyle kurtardım. Bu olay gece 2 de olmuştu. Eğer el frenini çekmesiydim galiba üstüme çıkıp biçecekti beni. Bir diğer olay ise motosiklet ile 50 de gidiyordum. Araç bana sağdan çarptı ve beni savurdu. Hastaneye kaldırmışlar beni. 2 gün boynum alçımı denir ne denir bilmiyorum onunla gezdim.

İlginç bir tesadüftür iki kere ölümden döndüğüm bu olayların hepsi babama ait araçlardı. Tuhaf bir tesadüf doğrusu.

Araçlar ise 93 model vectra ile Honda VFR 800 idi. Ondan sonra uzun bir süre babama ait hiçbir şeyi kullanmadım. Şimdi tekrar biniyorum. 😅😂
 
Kafama 5 cm² civarinda bir taş yedim ve o taşla uçurumumsu ama yerlerin toprak olduğu bir yerden takla ata ata yuvarlandım. Yalpalaya yalpalaya 2 arkadaşımın omzunda eve götürüldüm. Oradan da hastaneye götürmüs babam. Kafama dikiş falan atmışlar. Kafam hâlâ yamuk ama yaşıyorum galiba.
 
Ben Allah'a şükür öyle bir şey yaşamadım siz yaşadınız mı?

Geçen sene yurttayken duşukabinin camının altından çıktığını gördüm. Düzeltmeye çalışırken elimde patladı. Neyse ki sadece parmağım kanadı.

Ben 3.5 yaşında oldum. Doktorların beni annemin kollarından aldığını hatırlıyorum ve saģ bòbreğimin oradan 0.5 Cm'lik bir taş çıkmıştı.
Hala dikiş izi var.

Bende 4. sınıfta geniz eti ameliyatı olmuştum. Odadan sedyeyle çıkardılar ve ameliyathaneye götürdüler. Benim o sırada heyecandan karnım ağrıyordu. Sonra ağzıma bir şey taktılar ve bayıldım. Sonrasında uyanır gibi oldum başımda dayılarım vardı benimle konuşuyolardı ne dediklerini anlamıyordum ve bulanık görüyordum sonra tekrar bayıldım ve bu sefer tamamen uyandım. Boğazım feci şekilde ağrıyordu.
 
Son düzenleme:
Bi' yaralanma yüzünden hastaneye gitmiştik. Doktor renkli tomografi istedi, tomografide parlaklık için verilen kontrast maddesine alerjim varmış. Anaflaktik şok geçirdim ölümden döndüm diyebiliriz. Neyse ki Dokuz Eylül Hastanesi'nde yaşandı bu olay, gerekli müdahaleyi yaptılar.
 
Geçen sene okulda 5. sınıf bir çocuk benim akciğerime doğru dirsek atıldı. Birkaç saniye boyunca nefes alamadım. Ölecek gibiydim. Bu arada hiçbir şey yoktu. Normalce yürüyordum canı herhalde dirsek atmak istedi attı. Hangi çocuğun yaptığını bulduk ama ne olduğu hakkında bir fikrim yok.
 

Geri
Yukarı