İmam hatip liselerine gidilir mi?

Kitabını okuyup okuyamaması seni ilgilendirmez.
Bunun üzerine eğitim vermiyor mu o liseler? O liseden çıkan birisi kitabını okuyamıyorsa demek ki yeterli eğitim alamamış demektir.
Arapça konuşup yazmak da seni ilgilendirmez.
Üstteki yazdığım şey bunun için de geçerli.
için 5 vakit namaz çok zor olmamalı
Önce yeterli eğitimi alsın, namaz kılmasını öğrensin. Kılar sonra.

Tamam öyle.Ben ne desem boş maalesef.İçinizde düşmanlık var belliki.Size ne etmiş bu okullar anlayamadım.
Bize ettiğinden değil edenleri gördüğümüzden konuşuyoruz böyle 9. Sınıfta imam hatibe giden kaç arkadaşım varsa max 2 ay dayandılar. Dayak mı dersin düşüncelere saygısızlık mı dersin hepsi var.

@Sinyor Ezio Auditore kardeşim burada böyle konuşurlar ama yakınlarını, kendisini ya da herhangi birisini göndermezler o liselere. Davulun sesi uzaktan hoş gelir.

Bize ettiğinden değil edenleri gördüğümüzden konuşuyoruz böyle 9. sınıfta imam hatibe giden kaç arkadaşım varsa Max 2 ay dayandılar. Dayak mı dersin düşüncelere saygısızlık mı dersin hepsi var.

Tekrar diyorum bu okuldan okula değişen bir durum bu. Aynı seviye bir meslek lisesine gitse daha kötü olacak.

Bunun üzerine eğitim vermiyor mu o liseler? O liseden çıkan birisi kitabını okuyamıyorsa demek ki yeterli eğitim alamamış demektir.

Üstteki yazdığım şey bunun için de geçerli.

Önce yeterli eğitimi alsın, namaz kılmasını öğrensin. Kılar sonra.
Hocam var ya cımbızlayıp cımbızlayıp cevap veriyorsunuz. Adam fen için de geçerli diyor. Kaç tane fen liseli akıcı bir şekilde Almanca konuşabiliyor?

Tekrar diyorum bu okuldan okula değişen bir durum bu. Aynı seviye bir meslek lisesine gitse daha kötü olacak.

Meslek lisesine giden arkadaşlarım var kuzenlerim de var meslek lisesinde sadece öğrenciler sıkıntı ki öğrenci her okulda sıkıntı ama bir okulda öğretmen ve müdür sıkıntıysa o okulda okunmaz arkadaşım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı