Zaten nakilleri bekliyorum. Gideceğim yerden çok da ümitli değilim o konuda ama eve yakın. Öbür türlü 35 kilometre uzakta.@One Face kardeş memnun değilsen nakil aldır ya da geç açık liseye.
Zaten nakilleri bekliyorum. Gideceğim yerden çok da ümitli değilim o konuda ama eve yakın. Öbür türlü 35 kilometre uzakta.@One Face kardeş memnun değilsen nakil aldır ya da geç açık liseye.
Tamam öyle.Ben ne desem boş maalesef.İçinizde düşmanlık var belliki.Size ne etmiş bu okullar anlayamadım.Genelleme yapıyorum çünkü imam hatip okullarının çoğunluğu berbat.
Bunun üzerine eğitim vermiyor mu o liseler? O liseden çıkan birisi kitabını okuyamıyorsa demek ki yeterli eğitim alamamış demektir.Kitabını okuyup okuyamaması seni ilgilendirmez.
Üstteki yazdığım şey bunun için de geçerli.Arapça konuşup yazmak da seni ilgilendirmez.
Önce yeterli eğitimi alsın, namaz kılmasını öğrensin. Kılar sonra.için 5 vakit namaz çok zor olmamalı
Bize ettiğinden değil edenleri gördüğümüzden konuşuyoruz böyle 9. Sınıfta imam hatibe giden kaç arkadaşım varsa max 2 ay dayandılar. Dayak mı dersin düşüncelere saygısızlık mı dersin hepsi var.Tamam öyle.Ben ne desem boş maalesef.İçinizde düşmanlık var belliki.Size ne etmiş bu okullar anlayamadım.
Bize ettiğinden değil edenleri gördüğümüzden konuşuyoruz böyle 9. sınıfta imam hatibe giden kaç arkadaşım varsa Max 2 ay dayandılar. Dayak mı dersin düşüncelere saygısızlık mı dersin hepsi var.
Hocam var ya cımbızlayıp cımbızlayıp cevap veriyorsunuz. Adam fen için de geçerli diyor. Kaç tane fen liseli akıcı bir şekilde Almanca konuşabiliyor?Bunun üzerine eğitim vermiyor mu o liseler? O liseden çıkan birisi kitabını okuyamıyorsa demek ki yeterli eğitim alamamış demektir.
Üstteki yazdığım şey bunun için de geçerli.
Önce yeterli eğitimi alsın, namaz kılmasını öğrensin. Kılar sonra.
Tekrar diyorum bu okuldan okula değişen bir durum bu. Aynı seviye bir meslek lisesine gitse daha kötü olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.