iPhone Neden Alınmaz?

İphone Alınır mı?

• Alınır

Oy: 62 44,9%
  • Alınmaz

Oy: 76 55,1%

• Oy verenlerin toplamı
    138
Zenfone 6 kullanıcısıyım. Bir kaç sosyal medya programı ve sık sık mailleşirim. İlk çıktığında yurtdışındaydım ve o zaman aldım. Halen daha yavaşlamadı, bir sorun yaşamadım.
Telefona, bu özellikler dışında kullanılmayacaksa 1500 lira üzerini vermeyi tamamen israf ve gösteriş budalalığı olarak görüyorum.

Paran yoksa alınmaz.
Paran varsa hiç alınmaz. Çünkü param olduğu halde Samsung aldım. Yoksa ben de bilirim adına aldanıp iPhone almayı. Bir iş adamı, memur vs. önemli derecede gizli dosyalarınız varsa tamam. Ama elin adamı diyor: "Çocuğa telefon aldık bir de 3 milyar para verdik. Neyine yarayacak ben bilmem..."

Doğru diyor. Çocuk hava olsun diye alıyor, havasına da alan kişiyi zarara sokuyor. Sorsan der çok güzel çekiyor vs.

Baktım da bir J7 Prime ve iPhone 6 kamerası arasındaki farklar:
  • J7 Prime daha detaylı
  • iPhone 6 keskin solgun
  • J7 Prime daha keskin
  • iPhone 6 60 FPS çekmekte
60 FPS'yi komple telefona bağlayanlar var, onlar ayrı. Telefonum J7 Prime değil, öyle bir telefon bile demek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hava işlerini artık geç. Kıyasladığın telefonlardan Iphone 6 2014 çıkışlı bunu da belirtelim. Maddi açıdan yeterli güçlü değilsin ki halen bu lafları söylemektesin.

En güçlü Android telefonlarda bile bazı uygulamalarda örnek vereyim Instagram ara ara çökmekte, bazı özellikleri yeni yeni Android'e gelmekte. Fakat Iphone üzerinden uygulama kullandığında yine en çok kullandığım Instagram üzerinden vereyim. Yağ gibi akıyor, her özelliği de mevcut. IoS varken neden Android denilen halen stabil olmayan bir sistemle uğraşayım.

Birçok neden sunarsınız ama ana neden dediğimdir.

Hava işlerini artık geç. Kıyasladığın telefonlardan Iphone 6 2014 çıkışlı bunu da belirtelim. Maddi açıdan yeterli güçlü değilsin ki halen bu lafları söylemektesin.

En güçlü Android telefonlarda bile bazı uygulamalarda örnek vereyim Instagram ara ara çökmekte, bazı özellikleri yeni yeni Android'e gelmekte. Fakat Iphone üzerinden uygulama kullandığında yine en çok kullandığım Instagram üzerinden vereyim. Yağ gibi akıyor, her özelliği de mevcut. IoS varken neden Android denilen halen stabil olmayan bir sistemle uğraşayım.

Birçok neden sunarsınız ama ana neden dediğimdir.
E 2014 çıkışlı fakat fiyatı? İstersem 2000 TL'lik bir iPhone alabilirim ki zaten bir tek iPhone 6 var o fiyata.

Android en iyisi. Güncellemeyle yavaşlama derdi yok çünkü güncelleme gelmiyor :vıy::vıy:
Ana sürüm güncellemesi kurmazsanız yavaşlama sıkıntısı kalmaz. Zaten uygulamalar 3 nesil sonrası işletim sistemi için destek veriyor.
Diğer taraftan Android ve iOS'i kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamak gibi. Farklı avantajları var her ikisinin de. Satın alma kararını da kullanıcı tercihleri belirleyecek.

iPhone hem pahalı hem de gereksiz. Onun yerine Xiaomi veya Huawei tavsiye ederim.
Yok be abartma.Telefona parça bulamıyor adamlar.Yani siz sadece telefona para veriyorsunuz sanıyorsunuz.Bunun sonrası da var.Garantilik bi şey olur vs.Tabi herkesin kendi fikri ben zamdan önce aldım 2 gün sonra zamlandı zamlı fiyatları abartı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı