Dzan
Picopat
Kendin uyduruyorsun kimse öyle bir konu demedi.
16 yaşındaymışsın, oy dahi kullanamayacaksın güzel kardeşim. Sana söz veriyorum büyüdüğünde anlayacaksın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin uyduruyorsun kimse öyle bir konu demedi.
Utanmanız var mı?Kendin uyduruyorsun kimse öyle bir konu demedi.
Kılıçdaroğlu'na oy vermek aslandan kaçarken yılana sarılmaktan farksız. Tek ümidim seçimde aklı selim bir aday görebilmek.
Arkadaşlar Kemal Kılıçdaroğlu %90 ihtimalle aday olacak. Özellikle sorum muhalif arkadaşlara,
Muhalif olsanız bile Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verir misiniz? Yoksa seçime gitmez veya karşısındaki rakibe mi oy verirsiniz? Merak ettim teşekkürler.
Keşke herkes sizin kadar düşünceli olsa.
Ülkeni adam akıllı görmek istiyorsan buraya gel ve ülken için çalış o zaman. Tatillerde gelmeyi biliyorsunuz.Vatandaşı olduğum ülkede sen kim oluyorsun da karışamazsın diyebiliyorsun? Ben ülkemi adam akıllı görmek istiyorum arkadaşım. Siz seçimi kaybettirmeyi düşünüyorsanız hava hoş.
Herkes düşünceli olsa Türkiye bu durumlara hiç düşmezdi hocam bu ülkenin geleceği kara şu an yapılacak en mantıklı şey dışarıda aranan mesleklere yoğunlaşıp göçmek bizim gençliğimiz bitti bari çoluğumuz çocuğumuz bu acıları çekmesin.
Utanmanız var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.