Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendin uyduruyorsun kimse öyle bir konu demedi.

16 yaşındaymışsın, oy dahi kullanamayacaksın güzel kardeşim. Sana söz veriyorum büyüdüğünde anlayacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin uyduruyorsun kimse öyle bir konu demedi.
Utanmanız var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar Kemal Kılıçdaroğlu %90 ihtimalle aday olacak. Özellikle sorum muhalif arkadaşlara,
Muhalif olsanız bile Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verir misiniz? Yoksa seçime gitmez veya karşısındaki rakibe mi oy verirsiniz? Merak ettim teşekkürler.

E kimse vermem diyor. Kime verecekler acaba?

Keşke herkes sizin kadar düşünceli olsa.

Herkes düşünceli olsa Türkiye bu durumlara hiç düşmezdi hocam bu ülkenin geleceği kara şu an yapılacak en mantıklı şey dışarıda aranan mesleklere yoğunlaşıp göçmek bizim gençliğimiz bitti bari çoluğumuz çocuğumuz bu acıları çekmesin.

Vatandaşı olduğum ülkede sen kim oluyorsun da karışamazsın diyebiliyorsun? Ben ülkemi adam akıllı görmek istiyorum arkadaşım. Siz seçimi kaybettirmeyi düşünüyorsanız hava hoş.
Ülkeni adam akıllı görmek istiyorsan buraya gel ve ülken için çalış o zaman. Tatillerde gelmeyi biliyorsunuz.

Herkes düşünceli olsa Türkiye bu durumlara hiç düşmezdi hocam bu ülkenin geleceği kara şu an yapılacak en mantıklı şey dışarıda aranan mesleklere yoğunlaşıp göçmek bizim gençliğimiz bitti bari çoluğumuz çocuğumuz bu acıları çekmesin.

Tıp'tan doktora yapıp yurt dışına çıkmak istiyorum hocam zaten.

Utanmanız var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen öyle hocam, bak nasılda yalvarıyor ne istedin vermedik diyor. Utanma arlanma yok bunlarda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı