Linux neden kullanılmaz?

Bir sürü farklı dağıtım olması bile yeni başlayanlar için kafa karışıklığı yaratıyor aslında bu da kullanılmama nedenleri arasında olabilir.

Her birinin ayrı özellikleri var. Hacking yapan adam ayrı kullanır, ev kullanıcısı ayrı dağıtım kullanır. Çok yanlış düşünüyorsun.

Ben oyun oynadığım için kullanmıyorum. Oyun oynayabileceğim 2. bir bilgisayarım olsaydı iş için kesinlikle Linux veya Macos kullanırdım. Windows’u da şu anda linux altyapısıyla kullanıyorum.

Şahsen ben ilk defa Linux kullanırken kafam karışmıştı Linux Mint Ubuntu ve Pardus arasında en sonunda Windows da kalma kararı aldım 3 dağatımın hiçbiri içimi sarmadı.

Kafa karışacak tabii ki. İnsanların iradesi var ve seçim yapabilirler. Başka dağıtım deneyin.

Gelin bugün hepimiz Linux'un neden kullanılmaz olduğuna bakalım. Herkes neden kullanılmaz dediği bir şeyler eklesin, ben başlıyorum. Linux'da oynadığım bazı oyunlar ve kullandığım bazı programlar çalışmıyor.
Linux neden kullanılır:
steam.png

Bu bütün oyunlar + RDR2 ve LoL'de daha iyi performans alıyorum Windows'a göre.
Donanımlarım daha stabil çalışıyor. Daha güvendeyim. Sistemim boşta 200MB ram tüketiyor. Valorant gibi kernel mode anti-cheat kullanan uygulamalar hariç her şeyi sorunsuz çalıştırabildim.

Linux kullanılabilir bir işletim sistemi. Sadece bazı komutlar kafa karıştırabilir. O da zamanla halledilir. Zamanında çok karışık gibi şeyler söylemiştim. Şimdi lafımı geri alıyorum. Tekrar denedim ve gayet güzel bir işletim sistemi. Kafa karışıklığım da kalmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı