Linux neden kullanılmaz?

Linux neden kullanılır:
Eki Görüntüle 2005500
Bu bütün oyunlar + RDR2 ve LoL'de daha iyi performans alıyorum Windows'a göre.
Donanımlarım daha stabil çalışıyor. Daha güvendeyim. Sistemim boşta 200 MB RAM tüketiyor. Valorant gibi kernel mode anti-cheat kullanan uygulamalar hariç her şeyi sorunsuz çalıştırabildim.

Ne güzel hocam.

Sen memnun olduğun sürece Microsoft da verilerinle memnun olacak :D

Keşke sadece verilerimi Microsoft alsa :D

Aslında Linux kullanmıyorum diyen herkes hayatının bir yerinde Linuxu barındırıyor. En kötüsünden kullandığı telefon Android, Linux bazlı. Bence olay daha rahat işletim sistemlerinin bulunmasından da kaynaklı.

Ayrıca böyle sade bir arayüz varken Windows'un karışık arayüzünü kullanmak isteyeceğimi sanmıyorum:
rice.png

Bu sadece görünen yüzü. Ayarlar uygulamasına girince bile başım dönmeye başlıyor. Denetim Masası'ndan daha sade en azından :D

ayrıca 4:3 monitor kullanmıyorsunuz de mi hocam: O

Size göre öyle fakat bana ayarlar uygulaması daha modern geliyor bu arada yok hocam 5:4

Aslında Linux'da bildiğim kadarıyla Windows'taki Microsoft gibi ekosistemide yok şahsen bu da sıkıntı çıkarabiliyor.

Size göre öyle fakat bana ayarlar uygulaması daha modern geliyor bu arada yok hocam 5:4

Aslında Linux'da bildiğim kadarıyla Windows'taki Microsoft gibi ekosistemide yok şahsen bu da sıkıntı çıkarabiliyor.
Ekosistemden kastınız nedir ki? Windows'ta nasıl bir ekosistem var?

Microsoft uygulamalarından bahsediyorsanız çoğunun Linux portu var.

Mesela örnek bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı