Kanka çok karıştırma sen kal Windows'unda yorma kendini o kadar.
Şahsen ben memnunum Windows'umda geçmek içinde bir neden görmüyorum can sıkıntıından arada bir denemiştim.
Kanka çok karıştırma sen kal Windows'unda yorma kendini o kadar.
Sen memnun olduğun sürece Microsoft da verilerinle memnun olacakŞahsen ben memnunum Windows'umda geçmek içinde bir neden görmüyorum can sıkıntıından arada bir denemiştim.
Linux neden kullanılır:
Eki Görüntüle 2005500
Bu bütün oyunlar + RDR2 ve LoL'de daha iyi performans alıyorum Windows'a göre.
Donanımlarım daha stabil çalışıyor. Daha güvendeyim. Sistemim boşta 200 MB RAM tüketiyor. Valorant gibi kernel mode anti-cheat kullanan uygulamalar hariç her şeyi sorunsuz çalıştırabildim.
Sen memnun olduğun sürece Microsoft da verilerinle memnun olacak![]()
Ayrıca böyle sade bir arayüz varken Windows'un karışık arayüzünü kullanmak isteyeceğimi sanmıyorum:Eki Görüntüle 2005511
Bu sadece görünen yüzü. Ayarlar uygulamasına girince bile başım dönmeye başlıyor. Denetim masasından daha sade en azındanBence yanılıyorsunuz Windows'un arayüzü o kadar karışık değil.
Bu sadece görünen yüzü. Ayarlar uygulamasına girince bile başım dönmeye başlıyor. Denetim Masası'ndan daha sade en azından
ayrıca 4:3 monitor kullanmıyorsunuz de mi hocam: O
Ekosistemden kastınız nedir ki? Windows'ta nasıl bir ekosistem var?Size göre öyle fakat bana ayarlar uygulaması daha modern geliyor bu arada yok hocam 5:4
Aslında Linux'da bildiğim kadarıyla Windows'taki Microsoft gibi ekosistemide yok şahsen bu da sıkıntı çıkarabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.