LoL Nasıl Bırakılır?

Bırakmana gerek yok kendine günde belli bir saat belirle mesela günde 3 saat diye. Tabii buna uyamıcaksın. O yüzden programları, oyunları belli saatlerde killitleyen programlar onları kullan.
 
Aslında oyunu bırakmak değil de azaltmak istiyorum hani içimde oynama hevesi var ama günde 10 saate kadar ulaşıyor. Bu sürenin azalması ve farklı oyunlara yönelmem lazım.
 
Adclerin bitirildiği metada oynamaya ara verme kararı aldım şimdi RURF oynamak için giriyorum. Youtube'da LoL takip etmeye devam edebilirsin veya başka izleyecek, zaman geçirebilecek bir şey bulabilmek önemli.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlarını silmek zor iş ve bence bir oyun için bunu yapma. Lol adlı kanser oyununu bırakmış biri olarak her şey senin elinde. 2012 senesinden beri oynadım oyunu 2017 yılına kadar. Geceleri uyumaz oluyordum. Sonra zamanımı boşa geçirdiğimi fark ettim ve kendime hobiler edindim. Yaşım 25 araba aldım kendime ve çoğu zamanımı onunla ve kız arkadaşımla geçirmeye başladım. Daha sonra işim gereği 7000 tl verip bilgisayar topladım sadece işim için kullanıyorum. Oyun falan rahat oynatır içinde son oyunların neredeyse hepsi var ama inan ki 10 dakika bile oyun oynamıyorum farklı şeyler yapıyorum. Photoshop öğrenmek, yabancı dil öğrenmek gibi. Bir dene derim.
 
Ben de bu aşamadaydım. 7-8 saat oynamasam da 2 saat gidiyordu en az. 3 denemede artık bırakmayı başardım. 1 ve 2.denemelerde geri yüklemiştim. Kararlı olursan bir daha yüklemezsin.
 
@baskahmet

Kesinlikle bir iş bulmalısın. 10 saat çok uzun bir süre. Kendini sosyal hayatın akışına bırakmalısın. Oynama diyemem, artık alıştın ve bağımlı oldun. Günde 1 maç yap, bir de o maçı alırsan senden rahatı yok.
 
Balık tutmaya git çok iyi geliyor. Örneğin ben PUBG için kanser oldum tabiki buna en büyük Etken MONSTER NOTEBOOK ve 85 derecelerde gezen sıcaklıklar. Sildim kurtuldum şimdi 11xx serisi ekran kartlarını beklemekteyim.
 
Aynı durumu ben de yaşadım. O kadar sinir olmuştum ki oyunu silmiştim canım ne kadar oynamak istese de sabrettim cs go oynadım baskete yöneldim. Lol gerçekten pişmanlıktır.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı