''S Olmayan iPhone Alınmaz'' İddiası

• Konuyu başlatan BeqTec
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 3.243
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alınmaz demeyelimde , alınır fakat biraz daha para ekleyip s modelini alırsan kafan daha rahat eder.

Bu arada iphone'u yetkili mağazaya götürüyorsun bakıyorlar eğer senden kaynaklı bir şey değilse alıyorlar yenisi veriyorlar sorgu sual olmadan. Babam telefonun arkasında ufak bi çizik var diye gidip "Isınıyor bu" dedi yenisini verdiler direk. Müşteri memnuniyeti şu ana kadar gördüğüm en iyi firma

Bu arada iphone'u yetkili mağazaya götürüyorsun bakıyorlar eğer senden kaynaklı bir şey değilse alıyorlar yenisi veriyorlar sorgu sual olmadan. Babam telefonun arkasında ufak bi çizik var diye gidip "Isınıyor bu" dedi yenisini verdiler direk. Müşteri memnuniyeti şu ana kadar gördüğüm en iyi firma
Garanti servisleri gerçekten de iyi. Garanti servisi Apple dışında bir de Huawei iyi sanırım. Sizin bildiğiniz var mı acaba ?

Sharpei Avcısı Mercenary BERWAR TechKaan
Bu konu sizi neden ilgilendiriyor ki? Şu an 6S var ve android ve samsung sevmiyorum. Diyeceksiniz ki FanBoysun evet FanBoyum. Sevmiyorum androidi siz seviyorsunuz diye sevmek zorunda mıyım? Bana göre altını çiziyorum iPhone 5 S6'dan daha iyi. Bu benim görüşüm kendi görüşünüzü kendinize saklayın. Bu arada S her zaman daha iyi oluyor tabi S olmayan alınmaz diye de bir şey yok örneğin iPhone7 S yok ama iPhone 7 şu an için çok iyi bir cihaz neredeyse kusursuz. BANA GÖRE

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı