Garanti servisleri gerçekten de iyi. Garanti servisi Apple dışında bir de Huawei iyi sanırım. Sizin bildiğiniz var mı acaba ?Bu arada iphone'u yetkili mağazaya götürüyorsun bakıyorlar eğer senden kaynaklı bir şey değilse alıyorlar yenisi veriyorlar sorgu sual olmadan. Babam telefonun arkasında ufak bi çizik var diye gidip "Isınıyor bu" dedi yenisini verdiler direk. Müşteri memnuniyeti şu ana kadar gördüğüm en iyi firma
Senin canını sıkan bir şey mi var? Sen androidcisin diye ben de mi olayım? Fanboy olmanın kazandıklarıda seni ilgilendirmez. Sen de androidci olmaya devam et. Hem sen bana işimi öğretme.Böyle olmaya devam et bravo, fanboy olmanın sana kazandıkları neler, açıklar mısın?
Atar yapma diyene bak hem benim cevabım altına gider yapıyor hem atarlanma diyor tarafsızmış sen mi tarafsızsın? Unutma bir yere kadar tarafsız kalınır.Ben Androidçi değilim ben tarafsız şekilde duruma bakarım, senin bilgin de bana sökmez. Atar yapma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.