- Makaleler
- 6
Seni geriyor mu? Sanane kardeşim niye takıyorsun bu kadar? Tarafsızmışsın bak ne kadar güzel...Evet ben tarafsızım, senin gibi ben İOS fanboyuyum demiyorum, bunu diyen başkası herhalde.
Seni geriyor mu? Sanane kardeşim niye takıyorsun bu kadar? Tarafsızmışsın bak ne kadar güzel...Evet ben tarafsızım, senin gibi ben İOS fanboyuyum demiyorum, bunu diyen başkası herhalde.
Donanımdan banane önemli olan az donanımla iyi işler çıkarabilmek ki bunu iPhone 5'te görebiliyoruz.İphone 5 ile S6 yarıştırılamaz. Bunu anlamanı tavsiye ederim öncelikle. Donanımsal açıdan arada dağlar var. Sebeplerini de gayet açıkladım sanırım. Anlamamayı seçersen sıkıntı değil. Sen kaybedeceksin.
Kıvırma şimdi boşuna. S6 donanımsal olarak daha iyi. GTX 1070 ile RX 480 karşılaştırmasında RX 480 daha yüksek F/P`ye sahip fakat GTX 1070`in daha güçlü olduğu bir gerçektir. Bunu değiştiremezsin. Dersen ki RX 480 CF yaparım, bu iki adet 5 almakla aynı şeydir. Ekran deneyimi olsun, batarya olsun S6 daha önde. F/P araştırmıyoruz şuanda. Zaten İphone 5 F/P ürünü sayılmaz pek...Donanımdan banane önemli olan az donanımla iyi işler çıkarabilmek ki bunu iPhone 5'te görebiliyoruz.
Ne kıvırcam banane senin S6'dan ne yaparsan yap. Kardeşim senin sorunun ne? Sanane benim Fanboyluğumdan illa küfür ettireceksiniz.Kıvırma şimdi boşuna. S6 donanımsal olarak daha iyi. GTX 1070 ile RX 480 karşılaştırmasında RX 480 daha yüksek F/P`ye sahip fakat GTX 1070`in daha güçlü olduğu bir gerçektir. Bunu değiştiremezsin. Dersen ki RX 480 CF yaparım, bu iki adet 5 almakla aynı şeydir. Ekran deneyimi olsun, batarya olsun S6 daha önde. F/P araştırmıyoruz şuanda. Zaten İphone 5 F/P ürünü sayılmaz pek...
Şizofreni tanısı koyacaklar bana ben ondan korkuyorum. Warwick hareketleri yapmaya başladım bak...İş Samsung meselesi değil işletim sistemine getirdin meseleyi direk olarak. Apple fanboyu Samsung'u iplemese ne olacak, en çok satılan marka Samsung, istesen ipleme, Samsung firmasının da çok uğrumda sanki, bu nasıl bir mantık ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.