Sınıfta dayak yedim

Bu köpekler her okulda vardır. Kendileri ya damacanadır ya da çubuk kraker. Tek amacı insanları sinir etmek. Bizim sınıfta da var bu itlerden. Sadece şişe fırlatıp sınıftakilerle dalga geçerler. Ben şey yapmıştım. Bu çocuklarla arkadaş olmuştum hepsini tanıdıktan sonra o herkesle dalga geçeni indirmiştim, sonuç olarak iki tarafı da tanıdıkları için ayırmışlardı bizi ne de olsa arkadaşım😄

Sınıfın abisi falan varsa onunla takıl samimi ol korur seni bizim sınıftada vardı böyle it cılız bir şey kendini bir şey sanıyor sınıftada bodyci bir çocuk vardı bir ara derste ona bağırmıştı kalktı çocuğu boğazından sıkıp havaya kaldırıp duvara vurduydu çocuk ondan sonra konuşamadı sınıftaki diğer çocuklara sataşmaya çalışıyor diğer sataştıkları da bodyci ama boyu biraz daha kısa diye dövebileceğini sanıyor.

Bir tane aşırı küçük çocuk vardı sınıfta benimle dalga geçiyordu alay ediyordu. Herkesle ortalığı karıştıran oydu kısaca sonra bayağı patladım buna son ders çıkışı herkes toplandı herkes gülüşüyor benimle bu hala benimle alay ediyor ben de bunu ittirdim yüzünü hafif çizdim bir anda yüzüme 4 5 tane yumruk geldi sağ gözümün altı çok kötü oldu hemen hemen göremedim ama kimin vurduğunu iyi biliyorum ailem bayağı sinirlendi müdürle konuşacağız bayağı ortalık karışacak. Ne yapayım sizce?

Uğraşmanı önermem çok kötü olur yani daha çok uğraşırlar senle dost olmayı denemen lazım akran zorbalığının çözümü yok.

Bir tane aşırı küçük çocuk vardı sınıfta benimle dalga geçiyordu alay ediyordu. Herkesle ortalığı karıştıran oydu kısaca sonra bayağı patladım buna son ders çıkışı herkes toplandı herkes gülüşüyor benimle bu hala benimle alay ediyor ben de bunu ittirdim yüzünü hafif çizdim bir anda yüzüme 4 5 tane yumruk geldi sağ gözümün altı çok kötü oldu hemen hemen göremedim ama kimin vurduğunu iyi biliyorum ailem bayağı sinirlendi müdürle konuşacağız bayağı ortalık karışacak. Ne yapayım sizce?
Ne yaparsanız yapın çıkışta sizi döverler gibi geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı