The Last of Us Part 1 Steam'de 1282 incelemede %40 olumlu aldı

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 203
  • Görüntüleme 15.587
Bende yeni yükledim. 40 dakikada gölgelendirme oluşturma %23 seviyesine geldi. Daha oyunu açmadım ve kullanımlarda bu şekilde. Bu arada oyunu kapatıp açsam gölgelendirme yüzdesi kaldığı yerden devam ediyor mu yoksa sıfırlanıyor mu? Bende sanırım buga girdi başlarda %100 CPU kullanırken yüzde hızlı artıyordu ama şimdi kullanımlar %50 seviyesine geldi ve neredeyse artmıyor.

Oyuna alt F4 atıp tekrar aç daha hızlı yükler. O şekilde 20 dk falan sürdü benim yüklemesi. Fakat gölgelendirme yüklemesi bir şey ifade etmiyor oyun problemli. Sürekli saçma saçma crash veriyor. İmzadaki sistemle DLSS kalite modunda yüksek ayarlarda 80-100 FPS alıyorum fakat işlemci 79 derecelerde geziyor. Çünkü oyunda optimizasyon yok :d Bu oyuna güncelleme gelmeden bu haliyle oynanmaz. Güncelleme bekleyeceğim şahsen.

Oyuna alt F4 atıp tekrar aç daha hızlı yükler. O şekilde 20 dk falan sürdü benim yüklemesi. Fakat gölgelendirme yüklemesi bir şey ifade etmiyor oyun problemli. Sürekli saçma saçma crash veriyor. İmzadaki sistemle DLSS kalite modunda yüksek ayarlarda 80-100 FPS alıyorum fakat işlemci 79 derecelerde geziyor. Çünkü oyunda optimizasyon yok :d Bu oyuna güncelleme gelmeden bu haliyle oynanmaz. Güncelleme bekleyeceğim şahsen.
Dediğiniz gibi yaptım ve sonradan hızlı bir şekilde bu işlem bitti. Teşekkürler.

Oynamayanlar için oyunun özeti ektedir:
Screenshot_1.png

36 MB güncelleme geldi ama 2.2 GB olarak dosyaları çıkarıyor Steam DP gore güncellenen dosyalar.

Değiştirilen dosyalar şunlardır:
build/pc/main/bin.psarc (+40 b)
build/pc/main/core.psarc (+10 b)
build/pc/main/shaders.psarc (+432 b)
İnstall-script. Vdf.
launcher.exe
tlou-il.exe (+8, 00 kib)
tlou-i.exe (+5, 00 kib)

36 MB güncelleme geldi ama 2.2 GB olarak dosyaları çıkarıyor Steam DP gore güncellenen dosyalar.

Değiştirilen dosyalar şunlardır:
build/pc/main/bin.psarc (+40 b)
build/pc/main/core.psarc (+10 b)
build/pc/main/shaders.psarc (+432 b)
İnstall-script. Vdf.
launcher.exe
tlou-il.exe (+8, 00 kib)
tlou-i.exe (+5, 00 kib)
hala problemli

Az yukarıda 3070 ile oynayamadığından bahsediyor millet, hatta daha demin incelemelerde 3060 ile problem yaşayan gördüm. Oyunu satın alıp oynayacak olsam ağladım derim fakat zaten Playstation'da platinlediğim için satın almadım da.
Adamın biri 3080ti'i sömürdüğünü söylüyordu 3070 ne ki

Arkadaşlar dodi'nin sayfasından böyle bir şey var işe yarar mı, orjinal oyunla çalışır mı bilmem ama dememek lazım.

Not kopyala yapıştır yapmadan önce orijinal dosyayı yedekleyiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230329_194741_Chrome.jpg
    Screenshot_20230329_194741_Chrome.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 115
Oynamayanlar için oyunun özeti ektedir:
Eki Görüntüle 1719441
VRAM'i aşıyorsun muhtemelen, ben de VRAM'i aştığımda oyun çöküyor aynı ekran kartına sahibiz. Oyun orta ayarlarda bile 8GB VRAM kullanımına ulaşabiliyor, orta ayarların üstüne çıkmazsan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

VRAM o kadar da önemli değil diyenler utanır mı hiç sanmam.

Ben artık PS3'teki gibi oynayacağım. İşlemcim yine üzmedi beni üstadlar :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı