Valorant'ı çok kötü oynuyorum

580924

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul Başakşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16GB RAM 512GB SSD RTX 4050 6GB 140W CORE İ5 12500H
Meslek
Öğrenci
Aimim çok kötü, dönemiyorum, mouse zaten çok kötü.
Eskiden 25 kill aldığım maçlarda şimdi Max 5 kill alabiliyorum. Yeni bilgisayara geçince hiç oynayamamaya başladım. Aimimi nasıl daha iyi yapabilirim? Artık bıktım. Arkamda adam beni vuruyor ben daha 5 saniye sonra dönüyorum.

Aimim çok kötü, dönemiyorum, mouse zaten çok kötü.
Eskiden 25 kill aldığım maçlarda şimdi Max 5 kill alabiliyorum. Yeni bilgisayara geçince hiç oynayamamaya başladım. Aimimi nasıl daha iyi yapabilirim? Artık bıktım. Arkamda adam beni vuruyor ben daha 5 saniye sonra dönüyorum.
Oyundan kop birkaç ay sonra tekrar başla oynamayı sevmeyi hatırlarsın.

Yani bahsettiğin durum da adamın geldiğini ya duymuyorsun ya da sessiz geldiği için zaten fark edemezsin. Bu durumda sebep ilkinden ötürü ise kulaklıkla oynamaya başlamalı ki kulaklığında iyi olursa birazcık daha avantajlı olur. Eğer ki ikinci söylediğim durum var ise açıkçası rakibin nereden çıkacağını bilmiyorsun yeteri kadar tecrüben yok. Bunları da zaten sadece daha fazla oynayarak öğrenmelisin aslında.

Bir diğer önerim belki mouse ayarlarını güncelleyebilirsin. Şimdi yeni bilgisayara geçince, daha kötü sistem olmadığı takdirde, çok bir şey değişmez hele ki şuan ki sistemin daha iyiyse çok olumlu yansır. Bu yüzden ekipmanlarını güncelle ve mouse'a ayarlar yap.

Rekabetçi oyunları oynarken aslında sadece oynamakla kalmayıp tekniksel anlamda da oyunu keşfetmelisin.

Yani bahsettiğin durum da adamın geldiğini ya duymuyorsun ya da sessiz geldiği için zaten fark edemezsin. Bu durumda sebep ilkinden ötürü ise kulaklıkla oynamaya başlamalı ki kulaklığında iyi olursa birazcık daha avantajlı olur. Eğer ki ikinci söylediğim durum var ise açıkçası rakibin nereden çıkacağını bilmiyorsun yeteri kadar tecrüben yok. Bunları da zaten sadece daha fazla oynayarak öğrenmelisin aslında.

Bir diğer önerim belki mouse ayarlarını güncelleyebilirsin. Şimdi yeni bilgisayara geçince, daha kötü sistem olmadığı takdirde, çok bir şey değişmez hele ki şu anki sistemin daha iyiyse çok olumlu yansır. Bu yüzden ekipmanlarını güncelle ve fareye ayarlar yap.

Rekabetçi oyunları oynarken aslında sadece oynamakla kalmayıp tekniksel anlamda da oyunu keşfetmelisin.

Mouse ofis fareyi. Ama eskiden çok iyi oynuyordum. Hem sistemim eski Sistemim'nden daha iyi.

Mouse ofis fareyi. Ama eskiden çok iyi oynuyordum. Hem sistemim eski Sistemim'nden daha iyi.
Hocam şuan ki rankınız nedir size önerim fareniz cidden çok kötüyse yetersiz geliyorsa yeni bir fareye geçmeniz bende şuanda abimden yadigar olan bloody t5 kullanıyorum ve kendim diayım belki tecrübeniz falan yetersizdir.

Hocam şu anki rankınız nedir size önerim fareniz cidden çok kötüyse yetersiz geliyorsa yeni bir fareye geçmeniz bende şu anda abimden yadigar olan Bloody T5 kullanıyorum ve kendim diayım belki tecrübeniz falan yetersizdir.

Rankım 27. zaten yeniyim ama dediğim gibi eskiden daha iyiydim.

27. levelsiniz hocam rekabet girmiyor musunuz eskiden iyi olmanız bir şeyi değiştirmez önemli olan şimdi.

Hocam sadece takımlı ölüm kalım savaşı oynuyorum yoksa derecesiz modu hiç oynayamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı