Valorant'ı nasıl oynuyorum?

Birkaç gün önce böyle bir konu oluşturdum ve YouTube üzerinden kendi öldürmelerimin olduğu bir videoyu paylaştım. Haklı olarak bazı forum kullanıcıları bana ölümlerim olmadan mantıklı bir çıkarım yapamayacaklarını söylediler. Bu sebeple olabildiğince kısa bir maç videosunu yüklemek istiyorum. 11 tur sonunda karşı takımın teslim olmasıyla sonuçlanan (5 biz, 6 onlar buna rağmen teslim verdiler, uykuları vardı ya da başka bir şey bilmiyorum) kısa bir maç. Diğer maç videolarından bazıları sebepsizce 5 FPS'ken, bazıları ise 40-45 dakika arasındaydı ve işin açığı hem benim bunu kısaltmaya gücüm yetmezdi, hem de gereksiz uzundu. Kısaltıp aralardan sahne seçmezsem kim izleyecek benim 30-45 dakika arasındaki maçlarımı :D Bu sebeple böyle bir maçı tercih ettim. En iyi oyunlarımdan birini de koymak istemedim yanıltıcı olur diye. Gayet orta oynadığım bir maç.

Tekrar saygı çerçevesi içerisinde yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. ^^

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam çok bıçak çekiyorsunuz, maçta çok yazışıyorsunuz, ve crosshair placemente dikkat etmeniz gerekiyor. Onun haricinde fena değil. Elinize sağlık.
 
Bomba kurulmasına rağmen diğer bölgede Shift basıyorsunuz. Çok zaman kaybediyorsunuz böyle olunca da. Cross placemente de dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bir de bazı yerlere peeklerken gereksiz bıçak çekiyorsunuz. Bence oynamaya devam edip kendinizi geliştirirseniz iyi oynayabilirsiniz.
 
Hocam ilk dakikalarda nişangahı aşırı yukarıda tutuyorsunuz, bir de peekleriniz çok yavaş. Şu an müsait olmadığım için tamamını izleyemedim ama gözüme çarpan bunlar. Bir yere peek atıcaksanız Shift ile atmayın, çok yavaş döndürüyorsunuz fareyi.
 
Bazı hatalarınız;
- Rakiplerin uzağındayken Shift basmanıza gerek yok
- Ultinizi zor durumda kalmadıkça kullanmamaya çalışın
- O platformun üstüne duvarı kurmanıza gerek yok biraz duvarlara çalışırsanız iyi olur
- Son olarak, elinizde bıçak varken koşuyorsunuz ve yakalanıyorsunuz bıçakla bu kadar koşmamaya çalışın
 
Hocam çok bıçak çekiyorsunuz
Rakiplerin uzağındayken Shift basmanıza gerek yok
Bir yere peek atıcaksanız Shift ile
Sanırım en büyük iki sorun sürekli shift basmam ve bıçak çekmem. Shift basmamdan kaynaklı olarak peeklerde adamların önünde tavuk gibi kalıyorum galiba. Bir de yetişemiyorum bir yerlere. Bir de sağdan soldan çıkarken elimde bıçakla koştuğum için biraz fazla ölüyorum. Söylediklerinizden anladığım. Dikkat etmeye çalışacağım. Başka dikkatinizi çeken şeyler varsa söyleyin lütfen.
maçta çok yazışıyorsunuz
Buna dikkat etmem gerek. Biraz konuşmayı seviyorum sanırım. Ama tur hala devam ederken yapınca sorun oluyor. Düzeltmem gerek.
Cross placemente
Bu biraz alışkanlık meselesi sanırım. Arada gözüme çarpıyor cross nerde duruyor diye sonra düzeltiyorum ama yine de eğer özellikle fokuslanmazsam crosshair'a yeri biraz saçma duruyor. Bunu da düzeltmeye çalışıyorum.
hocam tahmini kaç ₺l yüklediniz hesabınıza? Benim de desen alasım geliyor ama fiyatlarını bilmiyorum.
Hocam işin açığı hesaplamadım. Fakat 1775 VP'lik bir desen 83 TL ediyor. (1775 Vp'yi biraz geçen vp 83 tl civarlarında) 2 tane 1775, 3 tane 2175 var hesapta, 1 tane de 3550. Yani Sanırım 600-800 lira arası bi meblağ yatırdım sanırım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı