ertan21973
Centipat
Daha fazla
Android linux tabanlı değil linux çekirdekli burda bilgisiz olduğunu görüyoruzBu cümle ile bilgisiz olduğunuzun bayrağını sallıyorsun farkında değilsin. En bilindik dağıtım olan Ubuntu ile örnek göstereyim sana.
Ubuntu = GNU/linux
Android = busybox/Linux
Gördüğün gibi Android'de bir Linux tabanlı işletim sistemidir.
İnternette gezinmeyi bırak yeri gelir bazı oyunlarda senin aldığın değerleri katlar sana toz yuttururum.
Sen bun cümleyi kurunca Windows Linux'tan daha iyi olacak diye de bir şey yok
Oylamanın eski olduğu ve kullanıcıların Linux'u tanımadığını gözden kaçırıyorsun. Senin gibi ön yargılı olan insanlar Linux'a adım atmıyor diye kötü olacak değil.
Bana göre de senin bilgisayarla işin yok. Elinin altındaki işletim sistemini tanımıyorsundur şimdi. Sende hata ile karşılaşıyorsun ama bile bile Linux'a laf atıyorsun. Ne diyeyim sana bilmiyorsun işte, burnunu bilmediğin yerlere sokma. Daha çok uğraşırlar bu şekilde.
Daha sen ve senin gibi tonlarca adam var, laf anlatıyoruz anlamıyorsunuz. Boş vakit ve nefes israfısınız, kendiniz araştırıp öğrenmedikçe dediklerimize hep karşı çıkacaksınız. Hangi işletim sisteminde rahatsan onu kullan ama diğerine çamur atmadan.
Tamam hocam şimdi oylama açın görelim kimin kazanacağını hadi bekliyorum linuxu bilenler bile kullanmıyor hem savunduğunuz işletim sistemine bakın çöp bir işletim sistemi en az kullanılan işletim sistemi linux olarak geçiyor. Hadi bekliyorum oylama açın görelim.Bu cümle ile bilgisiz olduğunuzun bayrağını sallıyorsun farkında değilsin. En bilindik dağıtım olan Ubuntu ile örnek göstereyim sana.
Ubuntu = GNU/linux
Android = busybox/Linux
Gördüğün gibi Android'de bir Linux tabanlı işletim sistemidir.
İnternette gezinmeyi bırak yeri gelir bazı oyunlarda senin aldığın değerleri katlar sana toz yuttururum.
Sen bun cümleyi kurunca Windows Linux'tan daha iyi olacak diye de bir şey yok
Oylamanın eski olduğu ve kullanıcıların Linux'u tanımadığını gözden kaçırıyorsun. Senin gibi ön yargılı olan insanlar Linux'a adım atmıyor diye kötü olacak değil.
Bana göre de senin bilgisayarla işin yok. Elinin altındaki işletim sistemini tanımıyorsundur şimdi. Sende hata ile karşılaşıyorsun ama bile bile Linux'a laf atıyorsun. Ne diyeyim sana bilmiyorsun işte, burnunu bilmediğin yerlere sokma. Daha çok uğraşırlar bu şekilde.
Daha sen ve senin gibi tonlarca adam var, laf anlatıyoruz anlamıyorsunuz. Boş vakit ve nefes israfısınız, kendiniz araştırıp öğrenmedikçe dediklerimize hep karşı çıkacaksınız. Hangi işletim sisteminde rahatsan onu kullan ama diğerine çamur atmadan.