Yaşadığınız korkunç olayları anlatın

Banyo kapısını açmıştım ışıkla beraber, dolap kapağı açıktı ve girdiğim gibi diş fırçası düştü ürperticiydi.
 
Mışıl mışıl uyuyodum bi an bi uyandım elimi ayağımı hareket ettiremiyorum yüzüm her yerim felç gibiydi. Sonra kulağıma bir şeyler fısıldanıyordu bende o panikle gözümü kapayıp 3-4 kez sübhaneke okumuştum biraz daha okuduktan sonra cin gitmişti.
Herhalde Karabasan gelecekken son anda dua okuyup kutruldunuz :D
 
Küçükken büyük bi' kayayı tersine çevirmiştim altından tüm böcekler bir anda koşuşturmaya başlamıştı. Galiba böcek fobimin kaynağı bu.
 
Genel olarak kulaklığı ve Windows'u fullde kullanıp müzik dinleyeceğim ve ya video izleyeceğim zaman Spotify ve YouTube'u %3-%5 seviyelerinde açıyorum. O ara oyunda önemli bir dönem sürekli ssleşiyoruz arkadaşımın attığı ss'i her şeyden habersiz açtığımda birden site kendini tam ekrana aldı ve birden ekrana Jumpscare fırladı. Kulaklığı bu şekilde kullandığımdan dolayı birden aşırı yüksek bir ses geldi. O an bir oyun ss'i bekliyordum ve o anın etkisiyle ciddi ciddi evde bende sesim çıktığı kadar çığlık atarak salona koştum yastığa sarıldım falan ses o kadar yüksekti ki sakinlediğimde sesin kulaklığımdan salona kadar geldiğini fark ettim. Okuyunca basit ama cidden o anın şokuyla ne olduğunu hatırlamıyorum sonrası. Artık Discord videolarını açarken otomatik olarak elim ses kapama tuşuna gidiyor ve sesi kapatıp izleyip sonrasında sesli izliyorum aynı şekilde Windows sesini 10 civarına düşürüp kulaklığıda baya %40'a falan çektim o zamandan beri böyle kullanıyorum.
 
Genel olarak kulaklığı ve Windows'u Full'de kullanıp müzik dinleyeceğim veya video izleyeceğim zaman Spotify ve YouTube'u %3-%5 seviyelerinde açıyorum. O ara oyunda önemli bir dönem sürekli ssleşiyoruz arkadaşımın attığı SS'i her şeyden habersiz açtığımda birden site kendini tam ekrana aldı ve birden ekrana jumpscare fırladı. Kulaklığı bu şekilde kullandığımdan dolayı birden aşırı yüksek bir ses geldi. O an bir oyun SS'i bekliyordum ve o anın etkisiyle ciddi ciddi evde bende sesim çıktığı kadar çığlık atarak salona koştum yastığa sarıldım falan ses o kadar yüksekti ki sakinlediğimde sesin kulaklığımdan salona kadar geldiğini fark ettim. Okuyunca basit ama cidden o anın şokuyla ne olduğunu hatırlamıyorum sonrası.

Screenshot bu jumpscaredan mı bahsediyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı