Neden Linux?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 8 de oyna oyunları daha yüksek FPS alırsın Steam'de Windows 8'in desteğinin bitmesine 200 gün gibi bir şey var.

Aynen, şu an daha yuksek FPS aldin. Kullandi da konusuyor sanki :D

Windows 8 de oyna oyunları daha yüksek FPS alırsın Steam'de Windows 8'in desteğinin bitmesine 200 gün gibi bir şey var.

Windows 10 da DISM ile Windows onarılıyor Linux'da öyl bir şey var mı yok hayırdır.
Var :D?
 
Windows varken saçma sapan yazılımlar kullanılması gereksiz bence. Adam Steam'den oyun açmak için neredeyse kod yazıyor :D Ayrıca arkadaşlarım FPS artışı olduğunu söylüyor. Ne yani 50'den 100'e mi çıkıyor diye sorayim dedim. 60'dan 62 olmus Linux kullanıldı diye. 2 FPS artış için tüm özelliklerden vazgeçmek kadar saçma bir şey yok.

Ben şu an oyun için Windows kullanıyorum ama Linux'u da çok beğeniyorum. Günlük kullanım için çok daha iyi Linux. Oyun için ise Windows önde.
 
İşletim sistemlerinin sadece oyun oynamak veya oynattırmak için dizayn edildiğini düşünenlerin Linux kullanmasına gerek yok zaten, ama bu şahısların Linux tartışması yapmasını da önermem genelde yalan yanlış bilgiler veriyorlar çünkü.
 
Linux son kullanıcı için oldukça gereksiz bir platform. Linux gerektiren spesifik amaçlar oluyor, bunlar dışında Linux kullanımı... Pek de mantıklı değil. Neredeyse tüm yazılımlar, oyunlar Windows ve Mac hedeflenerek çıkartılıyor çünkü pazar payı bunlarda. Güvenlik zart zurt sebepleri de bu yüzden. Milyarlarca cihazda kurulu bir sistemi mi hedeflersin yoksa çok az kişinin kullandığı sistemleri mi? 10 korsandan 8-9'u Windows cihazları hedefliyordur Allah bilir.
 
Oyun oynamak için kod yazmaya gerek yok Linux'ta
Gerçi hangisini kullandığına bağlı bildiğim kadarıyla Arch'ta kod yazıyorsun bir şeyler yapmak için.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı