Sevdiğim kıza yazsam mı yazmasam mı?

Emmioğlu ortak arkadaşınız var mı hiç? Kız erkek fark etmez. Bu arada aradan kaç sene geçti? O da önemli.

Tanışalı 3 yıl oldu ortak arkadaşımız var.
Yaz ama sağlam bir giriş cümlen olsun( yani kızın evet hayır demeyeceği şeyler) bir şekilde devamını getirirsin ve bence hemen açılma biraz daha konuştuktan sonra açılırsın.
Red yesen bile bu seni geliştirir. Başka birini elbet bulursun :D

Galiba bunu 1 2 gün düşüneceğim.
 
8. sınıfta sevdiğim bir kız vardı. Ona açıldım tüm sınıfın karşısında. Sessiz ama mutlu gibiydim. Sonra sınav olduğu için daha konuşmadım, utandım onla konuşmaya. Şu anda farklı okullardayız. Geçen hocalarımız cağırdı, okula gittiğimde birbirimize bile bakmadık, konuşmadık. Şu anda her gün onu duşunup rüyamda görüyorum. Onunla konuşsam mı? Konuşmasam, ıçımde mı tutsam? Çok kararsızım.
Konuş gitsin reis ne yaşarsan senin için bir tecrübe olur ilerde güzel bir anı olur.
 
Hocam yarın yokmuş gibi açıl. Üstteki hocamın dediği gibi kaybedecek bir şeyin yok. Hani ben genelde alfa olduğum için (!) daha kimseye çıkma teklifi etmedim ama konuş bence. Ama. Önemli faktör. Lise sevgilileri bir daha asla karşılaşmaz. Neredeyse hepsinde bu geçerli. 4 yıl hayatını ona adarsın, sınav günü gelir. Tak çakarsın. O da çakar. Ama farklı okullara gidersiniz. Buluşamazsınız. Lise takılmalık zamanlardır ama geçici olduğunu sakın unutma. Karar sana kalmış. Kabul edeceğinden adın gibi eminsen teklif etme. Sınavların GG olur. Emin değilsen et geç. Güzel seneler, hatıralar geçirirsin. Mutlu olursun en azından, normale göre. Açıkçası ben etmezdim, zaten istesem de edemezdim. Bende cesaret yok. Sende varsa istersen et, ama önermem. Karar sana kalmış. Çok net bir şey demedim, hatta yeni fark ettim bomboş bir şey yazmışım. Okumadan geç beni, takma yani. :D Ama şey doğru, açılırsan belki de 4 sene güzel zaman geçirirsin ama derslerin pert olur. Açılmazsan biraz sıkılırsın ama derslerin daha iyi olur.
 
Hocam yarın yokmuş gibi açıl. Üstteki hocamın dediği gibi kaybedecek bir şeyin yok. Hani ben genelde alfa olduğum için (!) daha kimseye çıkma teklifi etmedim ama konuş bence. Ama. Önemli faktör. Lise sevgilileri bir daha asla karşılaşmaz. Neredeyse hepsinde bu geçerli. 4 yıl hayatını ona adarsın, sınav günü gelir. Tak çakarsın. O da çakar. Ama farklı okullara gidersiniz. Buluşamazsınız. Lise takılmalık zamanlardır ama geçici olduğunu sakın unutma. Karar sana kalmış. Kabul edeceğinden adın gibi eminsen teklif etme. Sınavların gg olur. Emin değilsen et geç. Güzel seneler, hatıralar geçirirsin. Mutlu olursun en azından, normale göre. Açıkçası ben etmezdim, zaten istesem de edemezdim. Bende cesaret yok. Sende varsa istersen et, ama önermem. Karar sana kalmış. Çok net bir şey demedim, hatta yeni fark ettim bomboş bir şey yazmışım. Okumadan geç beni, takma yani. :D ama şey doğru, açılırsan belki de 4 sene güzel zaman geçirirsin ama derslerin pert olur. Açılmazsan biraz sıkılırsın ama derslerin daha iyi olur.

Bende de o cesaret yok ama yapacağım bu sefer yapacağım yukarıdakı arkadaşlar sayesinde sağ ol.
 

Geri
Yukarı