Linux Aliskanligi
Hectopat
- Makaleler
- 7
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0
- Meslek
- Yazılımcı
Sehrail abim döktürmüş yineApex Legends? Fall Guys? Roblox? Mount and Blade Bannerlord? Elden Ring?
Genelde olmuyor, RDR2'nin Windows'dan fazla FPS verdiği testler var.
%30-40'a indir sen onu bir. Şu anda oynanamayan popüler oyunlav bayağı sınırlı. Valorant, R6 ve PUBG oynanamayan en popüler oyunlar.
Şu anda çoğu dağıtımda uygulama mağazası var. Oraya girip istediğin tarayıcıyı aratip 2 tıkla kurmak mi hacker gibi hissettiriyor?
Çoğu zaman gerekmez, öğrenmenin gereken komutlar (Linux Mint için)sudo apt installvesudo apt remove. Çok mu uzun? Çok mu zor? Bunlardan başkası lazımsa ufak bir Google kullanımı ile bulabileceğin komutlar.
Güvensiz, buglu, Microsoft'un bile adini anmadigi bir işletim sistemini Linux'a tercih etmek anlıyorum...
Her zaman kullanmak zorunda değilsin, şu anda dünyadaki yazılımların %80'i abartmiyorum Linux destekli, uygulama magazasindan ya da sitede verilen .deb ya da .rpm dosyası ile ya da 1 2 komut ile yukleyebilirsin ve Wine kullanmak zorunda kalmazsin.