Ben kendim de zaten Zypper'da olan paketi Flatpak'dan falan yüklemiyorum ama flatpak kesinlikle snaptan daha iyi bir tercih bunu ifade ettim.
@Hamza Ensar Sağlam salağa yatma lütfen, tuhana "eski bilgisayarlar" ve "laptop olmayan bilgisayarlar" da sorun olmadığını anlatıyor sen hala "yok şöyle mi diyor yok böyle mi diyor" diyorsun. Ek olarak eski bilgisayarlarda sorunsuz çalışması yeni bilgisayarlarda sorunlu çalıştığı anlamına gelmiyor, benim bilgisayarım gayet yeni ve hiçbir sorun yaşamıyorum. Sen sorun yaşadın diye de herkes sorun yaşıyor diye bir kaide yok. Burada yüzlerce kullanıcı hiçbirimiz sorunlar yaşamadan kullanıyoruz bir tek sen sorun yaşadın diye Linux sorunlu olmuyor. NVIDIA sorunları da çözüldü artık turing mimarisinden itibaren. Laptop sorunları da bitti. Oyunları da oynuyoruz artık. Hani madem Linux'u sevmiyosun gelme bu kategoriye arkadaşım! Gelme ya istemiyoruz senin gibi gnu/linux kategorisinde gnu/linux'u kötülemekten başka işi olmayanları. Sizin verdiğiniz yanlış bilgileri düzeltmeye harcayacağımız vakti çok daha iyi şeylere harcayabilirdik. Sana mavi işletim sisteminde başarılar lütfen bir daha gelme bu kategoriye.