Zamaninda konusmustuk o arkadasla. Yine sacmalamisti, degismemis.Arif sanırsam hayatında hiç Linux kurmadı. Bayağı boş yapıyor çünkü.
Zamaninda konusmustuk o arkadasla. Yine sacmalamisti, degismemis.Arif sanırsam hayatında hiç Linux kurmadı. Bayağı boş yapıyor çünkü.
Arif bir Windows canavarı. Sabahları kahvaltıda mavi ekran kemiriyor.Arif sanırsam hayatında hiç Linux kurmadı. Bayağı boş yapıyor çünkü.
2 tane Linux kullanan arkadaşım var, ikisinde de aynı hatayı verip açılmadı oyun.Çalışıyor?
Kullanmaktan kasit daha onemli, Linux kullanirken bir insanin sorunla karsilasmayacagini garanti edebilirim diyorsan tamam kullanabilir, ben garanti edemiyorum. Boyle bir durum olursa ne olacak format mi atacak? Bu ne kadar faydali bir sekilde kullanmak olur ki?
Kendi agzinla soyledigim seyin dogru oldugunu teyit etmissin zaten. Windows'ta bile bu gerekirken Linux'ta gerekli oldugunu savunmam neden seni bu kadar tetikledi anlayamiyorum açıkçası.
Linux'u Windows kafasinda irdelemek bu Linux kullanicilarin katilimiyla bir yerlere gelmis komunal bir ortam. Boyle bir ortamda kullanici gelisim bagini hice saymak ne kadar mantikli bunu dusunmeni isterim.
Ben seninle kimseyi karsilastirmiyorum. Yazdigin her şeyle anca soyledigimin dogru oldugunu onayliyorsun kardesim, bu mesajinin amacini anlayamadim dogrusu.
Neyse ki tek rehber işimi görüyor. 373628 tane ye gerek yok![]()
Arif bir Windows canavarı. Sabahları kahvaltıda mavi ekran kemiriyor.
Şuraya 20 satirlik bir random atasim var suanArif bir Windows canavarı. Sabahları kahvaltıda mavi ekran kemiriyor.
2 tane Linux kullanan arkadaşım var, ikisinde de aynı hatayı verip açılmadı oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.