7 günlük su diyeti yapmak

Hocam 173 boy 95 kilo bence o ödem değil :)
Ve sağolun hocam ilgilendiğiniz için ama ölçtüm biçtim öyle karar verdim yaşım 17 genetikten zaten uzayabileceğim en yüksek boy 175 olcaktır herhangi bir hastalığım yok endişelendircek şey kas erimesi idi benim için ama kasım yok denebilir zorlanırsam da kendimi öldürcek kadar delirnedim bırakırım. Hem 3 gün olduğu zaman gayet yararlı da olduğunu gözlemledim 3 gün sonunda iyi hissedersem 7 ye tamamlamayı planlıyorum şu an da 23 saate yakın oldu su soda kefir ve 1 kase çorba ile güne devam ediyorum yemek yeme rutinimi uygulayamadığım için bazen üzülüyorum onun harici sorun yok.
bana dediğini varsaydım hocam kusura bakmayın konuyu hortlattığım için bi nevi benim mesajı görmüşsünüzüdür diye düşündüm.
 
Önermem. Şimdi bir insan anoreksi gibi hastalıklardan kurtulunca ve yemek yemeye başladığında vücud bir daha böyle bir şey olur diye metopolizmanı hızlandırmak yerine enerji depolar. Vücudun eğer böyle bir şey oldu sanarsa uzun bir süre yorgunlaşırsın ve zorlanırsın bir şeyler yapmakta. Ve zaten sağlıklıda değil o yüzden bence yapma.
 
Günlük alman gereken belirli besin değeri var. Çok kilolu olduğunu düşünüyorsan, bu daha fazladır. Su bunları karşılamaz. Özellikle gelişim çağında olduğunuz için daha fazla besin almanız gerekiyor.
Kas erimesi, protein erimesidir. Vücut aç kaldığında proteinleri parçalar, yağları değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı